BARRACUDA 32

 

Marino Barracudassa on käytetty erittäin korkealaatuisia materiaaleja ja viimeistely on erinomainen. Barracuda sopii niin perheen lomaveneilyyn kuin yritysten edustukseenkin. Vakiovarusteitakin on runsaasti, joten pystyt varmasti nauttimaan veden äärellä olemisesta tämän veneen kanssa.

  • Pituus: 9,7m
  • Leveys: 3,4m
  • Makuupaikat: 5-7
  • Paino: 4200 kg
  • Moottori: 260 – 400 hv

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä venemyyntiin!

 

RAKENNE

Barracudassa on käsin laminoitu sandwich-rakenteinen runko, joka takaa sen erinomaisen jäykkyyden. Sen vuoksi vene on tukeva ja miellyttävä vesillä. Barracudassa on 20° V-kulma, jonka ansiosta vene kulkee pehmeästi aallokossa. Sen lisäksi veneen pohjamuoto on suunniteltu niin, että se kulkee taloudellisesti.

SISÄTILAT

Avarassa ja valoisassa sisätilassa on keskitytty etenkin laatuun. Verhoiluna toimii upea Alcantara-kangas, ja sisustus on viljeltyä mahonkia. Isot etu-, taka- ja sivuikkunat antavat upeat näkymät joka suuntaan, joten pystyt varmasti nauttimaan ympäröivistä maisemista. Hyvällä säällä voi avata koko katon levyisen liukukattoluukun, jolloin saadaan luonto sisään.

Barracudassa yöpyy 5-7 henkeä. Pentterin työnurkkaus on kompakti ja toimiva kokonaisuus, jossa mahtuu hyvin laittaa ruokaa koko seurueelle. Keulakajuutan luukku on niin iso, että sieltä saa isommatkin matkatavarat ja jopa golf-bagit laskettua sisään. Myös perheen pienimmät voidaan luukun kautta heti nostaa turvaan.