Marino APB 27 on käytännöllinen walk-around, sporttinen hard-top, hyvän sään day-cruiser ja tilava cabriolet!

  • Pituus: 8,2m
  • Leveys: 2,9m
  • Makuupaikat: 2 – 4
  • Paino: n. 3200 kg
  • Moottori: 200 – 300 hv

Katso video viimeisimmästä koeajosta, jossa esitellään veneen toimintoja. Video on saksankielinen.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä venemyyntiin!

RAKENNE JA SISÄTILAT

Marino APB 27 tuo veneilyyn aivan uudenlaista ilmettä. Veneilijöiden tottumukset ovat muuttumassa. Veneiden käyttö uudistuu. Veneily joutuu jatkossa kamppailemaan ihmisten vapaa-ajasta monen muun harrastustoiminnan kanssa. Yhä useampi haluaa veneillä vain päiväsaikaan tai lyhyitä aikoja kerrallaan mahdollisimman vaivattomasti. Uusi Marinon suunnittelema All Purpose Boat APB sopii hyvin tähän tarkoitukseen.

 

VOITTAJA

Kotimainen yli 50 vuotta toiminut Marino Oy on saanut paljon kehuja viimeisestä uutuudestaan. Useissa tuomaristojen äänestyksissä ympäri Eurooppaa on todettu, että Marino APB 27:ssä on uskallettu kehittää muotoilua ja höystää sitä useilla uusilla innovatiivisilla yksityiskohdilla.

Marino on vuodesta 1984 ansainnut 18 kunniamainintaa (“Vuoden Vene”-titteleitä), venekonseptimme Marino APB 27 on uutuudestaan vuodesta 2009 ansainnut jo 7 kunniamainintaa kotimassa ja maailmalla. Esim. ”Messujen Moottorivene” (hopea) Helsingissä 2009, ”Boat of the Show” Tukholmassa 2009, ”Motorboat of the Year 2010 Highly Commended” Lontoossa ja “Årets Båt” Arendalissa 2011.

Marino APB 27 valittiin elokuussa 2010 maailman sadan parhaan design-tuotteen joukkoon. Tämän kunniaksi APB 27 oli Habitaren DesignPartners100 näyttelyssä, jossa kävi yhteensä 68.000 vierailijaa. APB 27 valittiin näyttelyn aikana yleisöäänestyksessä sijalle 2.

Lisää aiheesta Helsinki Design Week kotisivuilla.

OMINAISUUDET

Olemme lähteneet veneen suunnittelussa liikkeelle monikäyttöisyydestä ja muuntautumiskyvystä.

Aurinkoisen päivän jälkeen vene muuttuu käden käänteessä oleskelutilaksi. Kuljettajan istuimen alta löytyy jääkaappi pakastinlokerolla. Istuimen alle saa myös lisävarusteena käytännöllisen altaan ja lieden. WC tilan ja vaatteiden ripustusmahdollisuus ovat veneilyn järkevää ylellisyyttä. Säilytystilaa on istuinten alla runsaasti pienistä tavaroista jopa golfbägeillekin. Kuljettajan selkänojaa kääntämällä syntyy kuuden henkilön istuttava salonki.

Makuutilat on jaettu kolmeen osaan. Veneen keulasta löytyy 2 hengen tilava parisänky, joiden yhteyteen on integroitu veneen WC. Lisäksi ohjaushytin sohvien alta löytyy 2 identtistä pistopunkaa veneen molemmilta puolilta. Pistopunkkia voidaan käyttää myös säilytystiloina