Barracuda Fly 32

Kun haluat veneillessäsi keskittyä myös ympäröivien maisemien ihailemiseen, valitse tämä lasikuituvene. Barracuda Fly on yläohjaamollinen Barracuda, jossa on mm. koko katon levyinen liukukattoluukku. Venettä voi ohjata yhtä mukavasti joko sisältä niin kuin S-mallissa tai yläohjaamolta.

  • Pituus: 9,7m
  • Leveys: 3,4m
  • Makuupaikat: 5-7
  • Paino: 4700 kg
  • Moottori: 330 – 440 hv

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä venemyyntiin!

RAKENNE

Barracudassa on käsin laminoitu sandwich-rakenteinen runko, joka takaa sen erinomaisen jäykkyyden. Sen vuoksi vene on tukeva ja miellyttävä vesillä. Barracudassa on 20° V-kulma, jonka ansiosta vene kulkee pehmeästi aallokossa. Sen lisäksi veneen pohjamuoto on suunniteltu niin että se kulkee taloudellisesti.

SISÄTILAT

Avarassa ja valoisassa sisätilassa on keskitytty etenkin laatuun. Verhoiluna toimii upea Alcantara-kangas, ja sisustus on viljeltyä mahonkia. Isot etu-, taka- ja sivuikkunat antavat upeat näkymät joka suuntaa. Hyvällä säällä voi avata koko katon levyisen liukukattoluukun, jolloin saadaan luonto sisään.

Barracudassa yöpyy 5-7 henkeä. Pentterin työnurkkaus on kompakti ja toimiva kokonaisuus, jossa mahtuu hyvin laittaa ruokaa koko seurueelle. Keulakajuutan luukku on niin iso, että sieltä saa isommatkin matkatavarat ja jopa golf-bagit laskettua sisään. Myös perheen pienimmät voidaan luukun kautta heti nostaa turvaan.