COBRA 27

Haluatko viedä koko perheesi venematkalle kesäisenä vapaapäivänä? Valitse tämä venemalli! Marino Cobra on mainio matka- ja perhevene, jolla viettää pidemmänkin ajan vesillä. Cobra on täynnä käytännöllisiä yksityiskohtia.

  • Pituus: 8,2m
  • Leveys: 2,9m
  • Makuupaikat: 3-5
  • Paino: n. 3000 kg
  • Moottori: 200 – 300 hv

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä venemyyntiin!

RAKENNE

Cobrassa on käsin laminoitu sandwich-rakenteinen runko, joka takaa sen erinomaisen jäykkyyden. Cobrassa on 20° V-kulma, jonka ansiosta vene kulkee pehmeästi aallokossa. Sen lisäksi veneen pohjamuoto on suunniteltu niin että se kulkee taloudellisesti.

SISÄTILAT

Sisätilat ovat tilavat, veneessä nukkuu mainiosti kolme henkeä tai jopa viisi tarvittaessa. Keulakajuuttaan ja pistopunkkaan mahtuu täysipituinen aikuinen nukkumaan. Pentterikin on suunniteltu niin että siinä on paljon laskutilaa, kaappeja, laatikoita ja hyllyjä.

Oman lisän ja valoisuutta koko veneeseen tuo kajuutan katto, jonka etuosa on koko katon levyinen liukukattoluukku ja takaosa on saatavana läpinäkyvällä kattoikkunalla. Cobrassa on myös isot etu-, taka- ja sivuikkunat, jotka tuovat saaristomaisemat sisään.

Cobrassa on ajateltu erityisesti helppokulkuisuutta, vene on läpikäveltävä. Kajuuttaan kuljetaan joko keulakannelta keulaoven tai avotilasta liukuoven kautta. Tästä huolimatta veneen ympäri voi myös liikkua leveiden sivukansien avulla.

Avotilasta liukuportin kautta on myös helppo päästä maihin lähes veneen levyisen uimatason kautta. Cobra on tyylikäs kokonaisuus. Vakiovarusteisiin kuuluu Alcantara/Elegance

kankailla päällystetyt tyynyt ja patjat. Sisustus on korkealaatuista viljeltyä mahonkia.