ROCCA 23

 

Marino Rocca 23 sopeutuu parhaiten kahden henkilön tai pienen perheen tarpeisiin. Vene on monipuolisesti muunneltavissa tilanteen ja tarpeiden mukaan. Rocca voi esimerkiksi olla matkavene tai yhteysvene. Vakiovarusteena on mm. liesi, tiskiallas ja vesi-wc. Säilytystiloja veneestä löytyy riittävästi pitempääkin matkaa varten.

  • Pituus: 7,1m
  • Leveys: 2,5m
  • Makuupaikat: 2-4
  • Paino: n. 1900 kg
  • Moottori: 130 – 225 hv

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä venemyyntiin!

RAKENNE

Roccassa on käsin laminoitu runko, jossa on jäykät palkistorakenteet. Rungon rakenne takaa erinomaisen jäykkyyden. Roccassa on 22° V-kulma, jonka ansiosta vene kulkee pehmeästi aallokossa. Sen lisäksi veneen pohjamuoto on suunniteltu niin että se kulkee taloudellisesti.

SISÄTILAT

Rocca on läpikäveltävä, kajuuttaan kuljetaan joko keulakannelta keulaoven tai avotilasta liukuoven kautta. Tästä huolimatta veneen ympäri voi myös liikkua leveiden sivukansien avulla. Maihin pääsee joko keulan kautta tai perän lähes veneen levyisen uimatason kautta.

Sisätiloista on upeat näkymät ulos isoista etu-, taka- ja sivuikkunoista, joista on myös apua rantautumisvaiheessa. Roccassa on myös koko katon levyinen liukukattoluukku, joka päästä auringon sisään kun sen avaa. Roccan on sisustettu korkealaatuisella kankailla ja tiikillä.