SHARK 29

 

Haluatko käyttöösi veneen, joka on toimiva ja viihtyisä kokonaispaketti? Tämä vene vastaa jokaiseen toiveeseei! Marino Shark on toimiva kokonaisuus, joka on suunniteltu nykyajan veneilijän vaatimusten mukaan.

  • Pituus: 9,0m
  • Leveys: 3,0m
  • Makuupaikat: 4-6
  • Paino: n. 3200 kg
  • Moottori: 200 – 300 hv

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä venemyyntiin!

RAKENNE

Sharkissa on käsin laminoitu runko, jossa on jäykät palkistorakenteet. Rungon rakenne takaa erinomaisen jäykkyyden. Sharkissa on 18,5° V-kulma, jonka ansiosta vene kulkee pehmeästi aallokossa. Sen lisäksi veneen pohjamuoto on suunniteltu niin että se kulkee taloudellisesti.

SISÄTILAT

Sharkista on upeat näkymät jokaiseen suuntaan. Isot etu-, taka- ja sivuikkunat tuovat myös valoa ja tilavuuden tunnetta muutenkin tilavaan veneeseen. Isossa veneessä on helppo kulkea ja ruuanlaittokin onnistuu avaralla pentterillä. Pentterikin on suunniteltu niin että siinä on paljon laskutilaa, kaappeja, laatikoita ja hyllyjä. Kuten kaikissa Marino veneissä myös Sharkissa on koko katon levyinen liukukattoluukku, josta aurinko tulee mukavasti sisään.

Sharkissa nukkuu 4-6 henkeä, joten se soveltuu hyvin perheen tai jopa neljän aikuisen matkaveneeksi. Säilytys- ja oleskelutilaakin on tarpeeksi koko perheen tarpeille. Keulakajuutan luukku on niin iso, että sieltä saa isommatkin matkatavarat ja jopa golf-bagit laskettua sisään. Myös perheen pienimmät voidaan luukun kautta heti nostaa turvaan.

Sisätilat ovat siististi ja tyylikkäästi toteutettu. Vakiovarusteisiin kuuluu Alcantara/Elegance kankailla päällystetyt tyynyt ja patjat. Sisustus on korkealaatuista viljeltyä mahonkia.