SWING

It doesn’t mean a thing, if you ain’t got that Swing.

Marino Swing vuosimallia 2017 eteenpäin on nyt hyväksytty 50hv perämoottorille.

Marino Swing on nyt saatavana kaiken maailman väreissä. Valitse itsellesi oman värisen veneen esimerkiksi valkoinen, pinkki, musta, turkoosi, keltainen, punainen, vaaleansininen jne, jne…

  • Pituus: 4,3 m
  • Leveys: 1,7 m
  • Paino: 180 kg
  • Moottori: 20-50 hv

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä venemyyntiin!

Hinta alkaen 7890€

Marino Swing on ollut tuotannossa jo vuodet 1972–1998. Yleisön pyynnöstä, vuonna 2006, Marino Swing otettiin takaisin tuotantoon. Syynä olivat muun muassa sen ylivoimaiset ominaisuudet.

Tekniikan Maailmassa 03/07 artikkeli Marino Swingistä. Tutustu artikkeliin.

Rungon muoto ja syvä V-pohja (22°) antavat Marino Swingille kuivan ja pehmeän kulun suuremassakin aallokossa. Vene kulkee jo 20 hv:n moottorilla ja kahden hengen kuormalla n. 25 solmua. Se nousee liukuun jo 6 hv:n moottorilla. Tämä todistaa sen, että vene on kevytkulkuinen, nopea ja taloudellinen.

Käsinlaminoitu runko tekee veneestä poikkeuksellisen vahvan ja kevyen. Siinä on käytännöllinen matta sisäpinta, joka ei naarmuunnu niin helposti eikä ole yhtä liukas kuin kiiltävä pinta. Marino Swingissä on lisäksi kaksi lukittavaa säilytystilaa. Toista voi käyttää vaikka kalasumppuna ja toinen, keskellä venettä sijaitseva säilytystila on ajateltu polttoainesäiliölle. Käytännöllisillä kokopitkillä laitahyllyillä on hyvät tilat kalastusvavoille ja aroille.

Marino Swingillä ajetaan myös kilpaa. Marino Swing Cup on muodostunut osallistujamäärältään Suomen suurimmaksi moottoriveneluokaksi.
www.marinoswingcup.fi