ABP 27

 

Marino APB 27 är en praktisk walk-around, sportig hard-top, en gott-väders dagkryssare och en rymlig cabriolet!

  • Längd: 8,2 m
  • Bredd: 2,9 m
  • Sovplatser: 2 – 4
  • Vikt: ca. 3200 kg
  • Motor: 200–300 hk

Se video! (på tyska)

Du får tilläggsuppgifter genom att kontakta båtförsäljningen!

KONSTRUKTION OCH INTERIÖR

Marino APB 27 ger båtlivet en alldeles ny uppsyn. Båtfolkets vanor håller på att förändras. Användningen av båtar förnyas. Båtlivet blir i fortsättningen tvunget att konkurrera om människornas fritid med många andra hobbyverksamheter. Allt flera vill åka båt endast under dagtid eller köra korta stunder per gång och med minsta möjliga besvär. Den nya av Marino planerade All Purpose Boat APB lämpar sig väl i det avseendet.

 

VINNAREN

Marino med sin över 50 åriga erfarenhet har fått mycket beröm för sin senaste nyhet. Flera juryröstningar runtom Europa har konstaterat att man i Marino APB 27 haft mod att utveckla formgivningen och smaksätta den med ett flertal nya innovativa detaljer.

Marino har sedan år 1984 belönats med 18 hedersomnämningar (“Årets Båt”-titlar). Vårt båtkoncept Marino APB 27 har sedan sitt nyhetsår 2009 redan gjort sig förtjänt av 7 hedersomnämningar i hemlandet och ute i världen, tex. ”Mässans Motorbåt” (silver) i Helsingfors 2009, ”Boat of the Show” i Stockholm 2009, ”Motorboat of the Year 2010 Highly Commended” i London “Årets Båt” i Arendal 2011.

Marino APB 27 valdes i augusti 2010 till en av de hundra bästa design-produkterna i världen. Till den äran var APB 27 med på Habitares utställning DesignPartners100 som besöktes av totalt 68 000 gäster. APB 27 valdes under tiden för utställningen i en publikomröstning till andra plats.

Mera om ämnet på Helsinki Design Week -hemsidorna.

EGENSKAPERNA

Vid planeringen av båten har vi utgått ifrån multifunktionalitet och omformningsförmåga.

Efter en solig dag förändras båten i en handvändning till en vistelseplats. Under förarsätet hittar du ett kylskåp med ett frysfack. Under sätet kan du också få en praktisk diskho och spis som tilläggsutrustning. WC-utrymmet och möjligheten att hänga upp kläderna hör till båtlivets  förnuftiga lyx. Under sätena finns ett rikligt lagringsutrymme för små grejor och upp till golfbaggar. Genom att vända på förarens ryggstöd kan du skapa en salong med sittplats för sex personer.

Sovplatserna är fördelade på tre ställen. I båtens för finns en rymlig parsäng för 2 personer. Båtens WC är integrerad till den. Dessutom finns det två identiska stickkojer under styrhyttens soffor på var

dera sidan av båten. Stickkojerna kan också användas till förvaringsutrymmen.