BARRACUDA 32

 

Till Marino Barracudan har använts synnerligen högklassiga  material och finishen är utomordentlig. Barracudan lämpar sig såväl till familjens båtsemesterturer som till företagens representation. Också standardutrustning finns i riklig mängd så att du säkert kan njuta av att vara på vattnen med den här båten.

  • Längd: 9,7 m
  • Bredd: 3,4 m
  • Sovplatser: 5-7
  • Vikt: 4200 kg
  • Motor: 260–400 hk

Tilläggsuppgifter får du genom att ta kontakt med båtförsäljningen!

KONSTRUKTION

Barracudan har en för hand laminerad stomme av sandwich-konstruktion vilket garanterar den ypperliga styvheten. Därför är båten så stabil och angenäm på vattnet. Barracudans V-vinkel är 20° varför båten går så mjukt i sjögång. Dessutom är båtens bottenform planerad så att båten går ekonomiskt.

INTERIÖREN

I den öppna och ljusa interiören har man koncentrerat sig i synnerhet på kvaliteten. Överklädnaderna består av ståtligt Alcantara-tyg och interiören är av odlad mahogny. Stora fram-, bak- och sidofönster erbjuder fina vyer i alla riktningar varför du säkert kan njuta av de omgivande landskapen. I gott väder kan du öppna glidluckan i hela rufftakets bredd så att du får naturen ombord.

I Barracudan kan 5-7 personer övernatta. Pentryts arbetshörn är en kompakt och funktionell helhet där du lätt ryms att tillreda mat för ett helt sällskap. Luckan till förpikens kajuta är tillräckligt stor för att du genom den kan hala ner även större redgods och till och med golfbaggar. Även familjens småttingar kan genast hivas i säkerhet genom luckan.