BARRACUDA FLY 32

 

När du på din båttur också vill koncentrera dig på att beundra landskapen i omgivningen ska du välja den här båten. Barracuda Fly är en Barracuda med en övre styrpulpet och en glidlucka i hela rufftakets bredd. Båten kan manövreras lika bekvämt antingen inifrån som S-modellen eller från den övre styrpulpeten.

  • Längd: 9,7 m
  • Bredd: 3,4 m
  • Sovplatser: 5-7
  • Vikt: 4700 kg
  • Motor: 330–440 hk

Tilläggsuppgifter får du genom att ta kontakt med båtförsäljningen!

KONSTRUKTION

Barracudan har en för hand laminerad stomme av sandwich-konstruktion vilket garanterar dess ypperliga styvhet. Därför är båten så stabil och angenäm på vattnet. Barracudans V-vinkel är 20° varför båten går mjukt i sjögång. Dessutom är båtens bottenform planerad så att gången är ekonomisk.

INTERIÖREN

I den öppna och ljusa interiören har man koncentrerat sig i synnerhet på kvaliteten. Överklädnaderna består av ståtligt Alcantara-tyg och interiören är av odlad mahogny. Stora fram-, bak- och sidofönster erbjuder fina vyer i alla riktningar.  I gott väder kan du öppna glidluckan i hela rufftakets bredd så att du får naturen ombord.

I Barracudan kan 5-7 personer övernatta. Pentryts arbetshörn är en kompakt och funktionell helhet där du lätt ryms att tillreda mat för ett helt sällskap. Luckan till förpikens kajuta är tillräckligt stor för att du genom den kan hala ner även större redgods och till och med golfbaggar. Även familjens småttingar kan genast hivas i säkerhet genom luckan.