COBRA 27

 

Vill du ta hela din familj på en båttur en ledig sommardag? Välj denna båtmodell! Marino Cobra är en utmärkt rese- och familjebåt i vilken man kan vara på vattnet också för en längre tid. Cobra är fylld av praktiska detaljer.

  • Längd: 8,2 m
  • Bredd: 2,9 m
  • Sovplatser: 3-5
  • Vikt: ca.3000 kg
  • Motor: 200–300 hk

Tilläggsuppgifter får du genom att ta kontakt med båtförsäljningen!

KONSTRUKTION

Cobra har en för hand laminerad stomme av sandwich-konstruktion vilket garanterar dess utomordentliga styvhet.  Cobra har en 20° V-vinkel vilket gör att båten går mjukt i vågsvallet. Dessutom är båtens bottenform planerad så att gången är ekonomisk.

INTERIÖREN

De inre utrymmena är rymliga. Tre personer, eller till och med fem vid behov, kan sova i bekvämt i båten. I förpikskajutan och stickkojen ryms en vuxen i full längd att sova. Också pentryt är planerat med stora ytor, skåp, lådor och hyllor att lägga saker i och på.

Ett eget tillägg och ljus till hela båten ger kajutans tak, vars främre del är en glidtaklucka i hela takets bredd och vars bakre del kan förses med ett genomsynligt takfönster. Cobran har också stora fram-, bak- och sidofönster vilka hämtar in skärgårdslandskapen.

På Cobran har man i synnerhet tänkt på lättrörligheten; man kan gå igenom båten. Till kajutan kommer man antingen från förpikens däck igenom fördörren eller från det öppna utrymmet igenom skjutdörren. Trots detta kan man också gå runt båten längs de breda sidodäckena.

Från det öppna utrymmet igenom skjutdörren är det också lätt att komma i land från en badplattform nästan lika bred som båten. Cobran är en stilfull helhet. Till standardutrustningen hör dynor och madrasser beklädda med Alcantara/Elegance-tyg. Inredningen består av högklassig odlad mahogny.