ROCCA 23

 

Marino Rocca 23 lämpar sig bäst för två personers eller en liten familjs behov. Båten är mångsidigt modifierbar i enlighet med situation och behov. Rocca kan till exempel vara både en resebåt eller en förbindelsebåt. Standardutrustning är bl.a. spis, diskho och vattentoalett. Båten har tillräckliga förvaringsutrymmen även för en längre resa.

  • Längd: 7,1 m
  • Bredd: 2,5 m
  • Sovplatser: 2-4
  • Vikt: ca. 1900 kg
  • Motor: 130–225 hk

Tilläggsuppgifter får du genom att ta kontakt med båtförsäljningen!

KONSTRUKTION

Rocca har en för hand laminerad stomme med styva balkkonstruktioner. Stommens uppbyggnad garanterar en utomordentlig styvhet. Rocca har en 22° V-vinkel som gör att båten går mjukt i sjögång. Dessutom är båtens bottenform planerad så att gången är ekonomisk.

INTERIÖREN

Du kan gå igenom Rocca. Till kajutan kommer man antingen från förpikens däck igenom fördörren eller från det öppna utrymmet igenom skjutdörren. Trots detta kan man också gå runt båten längs de breda sidodäckena. I land kommer man antingen över fören eller från akterns badplattform, som är nästan lika bred som båten.

Inifrån har man fina vyer igenom de stora fram-, bak- och sidofönstren vilka också underlättar att köra iland. Rocca har också en glidtaklucka med samma bredd som hela taket och som låter solen komma in när den öppnas. Rocca är inredd med höglassiga tyger och teak.