SHARK 29

 

Vill du använda en båt som är ett fungerande och trivsamt helhetspaket? Denna båt motsvarar alla dina önskemål! Marino Shark är en väl funktionerande helhet som planerats fylla alla de krav dagens sjöman ställer.

  • Längd: 9,0 m
  • Bredd: 3,0 m
  • Sovplatser: 4-6
  • Vikt: ca. 3200 kg
  • Motor: 200–300 hk

Tilläggsuppgifter får du genom att ta kontakt med båtförsäljningen!

KONSTRUKTION

Shark har en för hand laminerad stomme med styva balkkonstruktioner. Stommens uppbyggnad garanterar en utomordentlig styvhet. Sharks V-vinkel är 18,5° varför båten går så mjukt i sjögång. Dessutom är båtens bottenform planerad så att gången är ekonomisk.

INTERIÖREN

Shark har en fin utsikt i alla riktningar. De stora fram-, bak- och sidofönstren hämtar också in ljus och känslan av utrymme i den också i övrigt rymliga båten. I den stora båten är det lätt att röra sig och även matlagningen lyckas i det rymliga pentryt. Också pentryt är planerat med stora ytor, skåp, lådor och hyllor att lägga saker i och på. Såsom alla Marino-båtar har också Shark en glidtaklucka i hela rufftakets bredd så att solen lätt kommer in.

Shark har sovplatser för 4-6 personer så den lämpar sig väl till resebåt för en familj eller för upp till 4 vuxna. Också förvarings- och vistelseutrymmen finns tillräckligt för hela familjens behov. Luckan till förpikens kajuta är tillräckligt stor för att du genom den kan hala ner även större resgods och till och med golfbaggar. Även familjens småttingar kan genast hivas i säkerhet genom luckan.

De inre utrymmena är snyggt och stilenligt förverkligade. Till standardutrustningen hör dynor och madrasser beklädda med Alcantara/Elegance-tyger. Inredningen består av högklassig odlad mahogny.