SWING

It doesn’t mean a thing, if you aint got that Swing.

Marino Swing är nu godkänd för 50hk från årsmodell 2017.

Nu kan du få Marino Swing i alla världens färger. Välj dig en båt i din egen färg, t.ex. vit, ljusröd, svart, turkos, gul, röd, ljusblå osv, osv…

  • Längd: 4,3
  • Bredd: 1,7
  • Vikt: 180 kg
  • Motor: 20–50 hk

Du får tilläggsuppgifter genom att kontakta båtförsäljningen!

Pris från 7890€

Marino Swing har varit i produktion redan åren 1972–1998. På allmänhetens begäran togs Marino Swing år 2006 tillbaka till produktion. Orsaken var bland annat dess överlägsna egenskaper (Teknikens Värld 03/07).

Skrovets form och det djupa V-bottnet (22°) ger Marino Swing en torr och mjuk gång även i en högre sjögång. Båten går redan med en 20 hk motor och två personers last ca.  25 knop. Den planar redan med en 6 hk motor. Detta bevisar att båten är lättgående, snabb och ekonomisk.

Det för hand laminerade skrovet gör båten exceptionellt stark och lätt. Den har en praktisk matt inre yta vilken inte så lätt får skråmor och som inte heller är lika hal som en glansig yta. Marino Swing har dessutom två låsbara förvaringsutrymmen. Ett av dem kan användas som fisksump och det andra mitt på båten befintliga förvaringsutrymmet har tänkts för en bränslebehållare. De praktiska hellånga sidohyllorna är ypperliga platser för till exempel ett metspö.